Crèmes

Alle dag crèmes bevatten een zonnefilter. 
De nacht crèmes zijn de vettere varianten van de dagcrèmes.

A c n e c a r e 

Acnecare dient voor de effectieve behandeling van een huid met acné op basis van tea tree oil, een werkstof met zeer sterke antibacteriële en ontstekingswerende eigenschappen. Tea tree oil is voor deze toepassing ingekapseld in cyclodextrine. Dit werkstofcomplex heeft als voordeel dat de antibacteriële werking langer aanhoudt en er geen ontleding door oxydatie kan optreden. Cyclodextrine absorbeert talg en remt bovendien de productie van talg, waardoor minder comedonen ontstaan. Toepassing tweemaal daags. Reeds na twee weken ziet men al een duidelijk resultaat.

A l o ë   V e r a   D a y  C r e a m  &  N i g h t  C r e a m

Deze soepele crème combineert de verzorgende eigenschappen van aloë vera met de helende werking van calendula. Een sterke moisturizer zorgt voor een verhoogde hydratatiegraad van de huid. De crème is geschikt voor elk huidtype en is een prima basis voor de make-up. 

A z u l e n   C r e a m 

De werkstof azuleen, afkomstig uit de kamilleplant, heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. De combinatie met de helende werking van calendula maakt deze crème dan ook vooral geschikt voor een gevoelige en beschadigde huid of een geïrriteerde huid na het scheren. Ook te gebruiken ter kalmering van de huid na het epileren en harsen.

C o l l a g e n   D a y   C r e a m  &  N i g h t  C r e a m

Deze vitamine E bevattende lichtvette crème, is de ideale crème voor de wat oudere en rijpere huid. Collageen zorgt voor een betere vochtbalans, sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als radicaalvangers het verouderingsproces afremmen. De huid krijgt een mooi glanzend en strak aanzien.

C u m c u m b e r   C r e a m 

Een zijdezachte crème voor de verzorging van de jonge huid. Naast avocado-olie met zijn vitaminen en fytosterolen, bevat de crème een mosturizer en komkommerextract, wat de crème verzachtende en zuiverende eigenschappen geeft.

E y e   C o n t o u r   C r e a m 

Deze crème is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid rond de ogen. De crème bevat ogentroostextract met verzachtende en antiseptische eigenschappen en bevordert  de doorbloeding. Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee het ontstaan van wallen onder de ogen en rimpels wordt bestreden. Tevens bevat de crème vitamine E als anti-ageing factor. Eye Contour Cream is bedoeld als nachtcrème. Voor overdag adviseren wij Eye Contour Serum.

M o i s t u r i z i n g   C r e a m 

Deze crème, die zijdezacht aanvoelt en snel intrekt, is bestemd voor een vochtarme tot droge huid. Een sterke moisturizer (N.M.F.) brengt de vochtbalans weer in evenwicht. Avocado-olie levert extra vitaminen en fytosterolen met een anti-ageing functie. De huid wordt mooi, glad en egaal. De crème bevat een zonnefilter. Uitstekend geschikt als basis voor make-up.

M y o d e r m   D a y   C r e a m  &  N i g h t  C r e a m

Deze moderne anti-rimpel crème ontspant de mimische huidspiertjes van het gelaat, waardoor gelaatslijntjes en rimpels vervagen. De actieve werkstof is Argireline, een polypeptide met een botulineachtige werking, opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Door gebruik van deze crème krijgt de huid zichtbaar een zachter aanzien en toont jonger en stralender

T e l e c a r e

Een crème voor de doeltreffende behandeling van teleangiëctasieën (couperose). Hierbij is sprake van fragiele capillairen met een verhoogde doorlaatbaarheid, vlak onder het huidoppervlak. Rutosiden (vitamine P) uit bosbes –en maretakextract verstevigen de vaatwand van de capilairren, waardoor de roodheid van de huid duidelijk afneemt.