Specialiteiten

C e r a l a s t i n e   S e r u m 

Dit serum is bestemd voor de oudere en verslapte huid. Het serum bevat naast een moisturizer ceramide- en elastine liposomen. Ceramiden zijn huidlipiden die een belangrijk bestanddeel van de celwand in de hoornlaag vormen. Het ontbreken hiervan veroorzaakt ernstig vochtverlies van de huid en veroorzaakt daardoor een slappe en vaak ruwe, sterkt uitgedroogde huid. Elastineliposomen verhogen de elasticiteit van de lederhuid. Toepassing tweemaal daags van Ceralastine Serum geeft de huid dan ook de hernieuwde veerkracht en een mooi glad aanzien. 

D N A  –  R e p a i r   S e r u m 

Dit product is om zijn herstellende en vitaliserende eigenschappen bestemd voor de vochtarme en rijpere huid, vooral als deze in een slechte conditie verkeert, zoals na te veel UV-straling. Repair complex versterkt en versnelt het huideigen herstelvermogen van de cel, daarbij ondersteund door sojapeptiden voor een actievere celademhaling en elastine liposomen voor een verbetering van de elasticiteit. Bevat tevens een sterke moisturizer. Rimpels en lijntjes vervlakken en de huid krijgt weer een gezond en glad aanzien.

D é c o l l e t é   R e j u v e n a t i n g   C r e a m

Deze zachte crèmegel is voor de verzorgende behandeling van hals- en décolleté huid. Een zeer actieve werkstof, met name een biopolymeer van chitine/betaglucan verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid, werkt sterk hydraterend, stimuleert de celstofwisseling en verbetert in aanzienlijke mate de huidstructuur. Het polypeptide Argireline geeft met een botulineachtige werking een glad huidreliëf, terwijl Vitamine E zorgt voor een anti-ageing werking. De huid wordt zichtbaar jonger en stralender en het effect is langdurig.

E y e   C o n t o u r   S e r u m 

Voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid rond de ogen. Het serum bevat ogentroost met een verzachtende en huiddoorbloedende werking. Hamamelis extract verhoogt de huidtonus. Vitamine A bevordert celdeling, stimuleert de vorming van collageen en gaat verhoorning tegen, terwijl elastineliposomen de elasticiteit van het zachte weefsel om de ogen verhogen. Bij regelmatig gebruik van Eye Contour Serum voelt de huid steviger en zachter aan, terwijl rimpels en huidlijntjes vervagen.

F r u c t a c i d

Fructacid is een zachte crèmegel voor de dagelijkse verzorging van de wat oudere, vochtarme huid. Een juiste hoeveelheid fruitzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vorming van nieuw bindweefsel en bestrijdt vrije radicalen, terwijl een sterke moisturizer gunstig is voor een goede vochtbalans. De veerkracht van de huid neemt toe, rimpels vervagen en de huid krijgt een mooie glans. Na het intrekken in de huid altijd een verzorgende dag –of nachtcrème aanbrengen.

N M F   S e r u m

Dit serum is bestemd voor een effectieve behandeling van een droge en/of ruwe huid. De actieve werkstof is Glycoderm, een polyvalente moisturizer met hyaluronzuur met extra lange werkingsduur, vervat in plantaardige ceramideliposomen, de essentiële bouwstenen van het stratum corneum, de lipidbarrière van onze huid. Werkstoffen uit bloemenhoning verhogen eveneens de NMF. Het serum werkt dan ook sterk hydraterend en huidherstellend. Men verkrijgt daardoor weer een veerkrachtige, intacte en gladde huid.

Q u i c k   L i f t

Dit is een actief serum met snel intredende werking bij de bestrijding van rimpels en gelaatslijntjes. Het actieve ingrediënt is Fiflox BTX, een combinatie van werkstoffen waarin zuurstof is opgelost. Fiflox BTZ penetreert snel in de huid en heeft een drievoudige werking. Het ontspant de fijne gelaatsspiertjes op basis van een botulineachtige werking, het verstevigt de huid door micelvorming tussen de lipofiele lagen van de huid en geeft zuurstof af aan de cellen, waarbij koolzuur wordt verdrongen en dus een betere celstofwisseling plaats vindt. Fiflox BTX is onschadelijk en heeft geen irriterende of allergische bijwerkingen. Het anti-rimpel effect is snel zichtbaar, houdt geruime tijd aan en geeft bij langer gebruik blijvend minder (diepe) rimpels.