Maskers

A l g a e   G e l   M a s k

Een verkoelend gelmasker voor de gecombineerde en lichtvette huid. De jodiumhoudende alg stimuleert de vetstofwisseling, terwijl sporenelementen zorgen voor een gunstige mineraalbalans. De slijmstoffen uit de alg zorgen tevens voor een hydraterende werking.

A l o ë   V e r a   M a s k

Dit crèmemasker is voor elk huidtype geschikt, maar vooral voor een vochtarme, verwaarloosde en geïrriteerde huid. Aloë vera extract heeft een veelzijdige werking. Naast kalmerende en desinfecterende eigenschappen werkt het ook hydraterend en wondhelend. Samen met de toegevoegde avocado-olie is dit één van de meest effectieve maskers.

C e r e l a s t i n e   M a s k

Een luxe masker voor een droge en verslapte huid op basis van ceramide –en elastineliposomen en een moisturizer. Het masker verhoogt de N.M.F. evenals de elasticiteit van de huid. 

C o l l a g e n   M a s k

Dit crèmemasker is als hydraterend masker ideaal voor de vochtarme tot droge huid. Collageen herstelt de vochtbalans, waardoor een verslapte huid voller wordt en rimpels vervagen, daarbij ondersteund door de gunstige werking van avocado-olie wegens zijn stimulerende werking op de bindweefselstofwisseling en anti-ageing effect.

D e e p   C l e a n s i n g   M a s k

Dit is een zuiverend crèmemasker voor de vette en acné huid. Extracten van hoefblad, melisse en thijm zorgen voor een kalmerende en antiseptische werking, terwijl avocado-olie met een hoog vitamine –en fytosterolgehalte de huid verzacht en beschermt, waardoor de conditie van de aangetaste huid opvallend verbetert.

E y e   C o n t o u r   M a s k

Dit masker bevat plantaardige extracten, waaronder ogentroost, calendula en hamamelis, die zorgen voor een betere doorbloeding, een herstel van de vochtbalans en een versteviging van een verslapte huid. Vermoeide oogleden ontspannen, rimpels en kraaienpootjes nemen af. 

M o i s t u r i z i n g   M a s k

Moisturizing Mask is een hydraterend gelmasker voor toepassing bij een vochtarme tot droge huid. Bevat naast een sterke moisturizer tevens aloë vera. Het masker kan ook worden toegepast als stay-on masker, d.w.z. het hoeft niet te worden afgenomen. Men kan er na de maskerbehandeling eventueel een extra verzorgende crème over aanbrengen.

R e v i t a l   G e l   M a s k

Dit masker is speciaal bestemd voor een droge huid, die tevens in een slechte conditie verkeert. Kortom een huid die om extra verzorging vraagt, zoals bijvoobeeld een wat oudere huid met verslapt bindweefsel. Collageen zorgt voor een betere vochtbalans en sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, leidind tot een duidelijke kwaliteitsverbetering van de huid. De huid wordt voller, mooi glad en egaal. 

S e n s i t i v e   S k i n   M a s k

Dit is een verzachtend crèmemasker voor de gevoelige huid, maar om zijn antiseptische eigenschappen ook zeer geschikt voor de acné huid. Bisabolol uit de kamille, samen met het extract van euphrasia, zorgen voor een kalmerende ontstekingsremmende werking en een betere huiddoorbloeding, terwijl avocado-olie bijdraagt aan een betere structuur van de huid, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt.