For Men

T o t a l   E n e r g i z e r

Deze hydraterende crème is vooral gericht op het bestrijden van het effect op de huid van vermoeidheid en stress. De werkstoffen verhogen de energievoorziening van de cel, bevorderen de microcirculatie en werken ontgiftend. De crème bevat tevens een sterke anti-oxidant en een zonnefilter.

V i t a l   S k i n   S o l u t i o n

Vanaf 30-jarige leeftijd begint onze huid duidelijk te verouderen als gevolg van een verminderd celmetabolisme, slechtere doorbloeding en een afnemende hydratatiegraad. Dit uit zich in een slechtere huidconditie. Rimpelvorming begint op te treden. De werkstoffen, waaronder vitamine Q10 en ginko biloba extract, verbeteren de algehele conditie van de huid. Zo bevorderen zij het celmetabolisme waardoor meer collageen en elastine wordt gevormd, wat rimpelvorming tegengaat. Ginko biloba is ook een sterke anti-oxydant. De crème bevat tevens een krachtige moisturizer en een zonnefilter.

A f t e r   S h a v e   C r e a m

Elke scheerbeurt veroorzaakt huidbeschadiging en uitdroging van de huid. After Shave cream heeft hydraterende en huidherstellende eigenschappen onder andere via een aantal huididentieke lipiden. De crème bevat tevens een sterke moisturizer, bisabolol ter verzachting, en een zonnefilter.

F a c e   W a s h 

Face Wash reinigt de huid op zachte wijze, zonder deze uit te drogen.