Emulsies

C o l l a g e n   E m u l s i o n 

Een hydraterende emulsie, waarbij collageen vochtverlies via de huid afremt en daardoor huidverslapping en rimpelvorming tegengaat. Avocado-olie, rijk aan vitaminen en een hoog fytosterolgehalte, activeert de bindweefselstofwisseling. Bevat tevens vitamine E. Bestemd voor elke huid met een droge tendens. 

R e v i t a l   E m u l s i o n 

Deze emulsie is speciaal bestemd voor een droge huid, die tevens in een slechte conditie verkeert, kortom voor een huid die extra verzorging vraagt. Collageen zorgt voor een betere hydratatiegraad en sojapeptiden (gehydrolyseerd soja-eiwit) stimuleren, via een sterk verhoogd zuurstofgebruik, in hoge mate de celstofwisseling, leidend tot een algehele vitalisatie van de huid. De huid knapt zienderogen op. De emulsie is geschikt voor alle leeftijden, heeft een soepele textuur en trekt snel in.

V i t a c a r e

Een zeer verzorgende total face & body emulsion, geschikt voor alle leeftijden en voor elk huidtype, samengesteld uit hoogwaardige plantaardige oliën, waaronder avocado-olie, rijk aan vitaminen, lecithine en fytosterolen. Ook zeer geschikt na het scheren.