Zonproducten

S u n   C a r e   s p e c i a l   s p f   2 0

Naast een uitstekende bescherming tegen de zon met de factor 20, heeft Sun Care special bovendien bijzonder verzorgende eigenschappen voor de huid zelf. Zo bevordert het de elasticiteit, activeert het de celstofwisseling en verhoogt het de vochtigheidsgraad van de huid. Een belangrijke eigenschap van Sun Care special is tevens dat er nooit allergie voor de beschermingsfactoren kan optreden, omdat deze zodanig zijn samengesteld dat ze niet met de huid zelf in contact kunnen komen en toch hun beschermende eigenschappen volledig intact blijven. Sun Care special is waterproof.

A f t e r s u n

Aftersun is een heerlijk licht geurende emulsie die de bruinkleuring van de huid intensiveert door stimulering van de cellen die hier verantwoordelijk voor zijn, de melanocyten. Tevens wordt de nieuwvorming van collageen bevorderd, waardoor rimpels vervagen. Aftersun geeft bovendien nog extra bescherming tegen schadelijke UV stralen en houdt de bruining langer vast. Extra vitamine E en een sterke vochtverhogende factor maken Aftersun uiteindelijk tot een product van de eerste keus bij de huidverzorging na het zonnen.

S e l f t a n

Deze snelbruiner geeft binnen enkele uren een mooie natuurlijke bruinkleuring van de huid zonder dat dartoe zonlicht vereist is. Toepassing gedurende meerdere dagen en vooral in combinatie met een voorafgaande scrub, geeft een mooie egale diepbruine teint. De bruinkleuring ontstaat door een reactie van een werkstof, die is afgeleid van glucose, met de eiwitten van de opperhuid. Deze bruinkleuring biedt echter geen enkele bescherming tegen UV stralen. Daarom is aan Selftan een extra beschermingsfactor 5 toegevoegd. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Selftan.

H o e   g e b r u i k   i k   S e l f t a n ?

Reinig je huid, zodat deze vrij is van vuil en van make-resten. Voor een optimaal resultaat verwijder je daarna met de scrub cream (body) de dode huidcellen van je huid. Tijdens het gebruik van de Selftan kun je het scrubben 1 à 2 maal per week herhalen om een egale teint te behouden.

Wrijf de emulsie gelijkmatig uit ter voorkoming van (bruine) vlekken. Herhaal deze stap gedurende meerdere dagen tot je het gewenste resultaat hebt behaald. Selftan kan eventueel kleding verkleuren, wacht daarom altijd even tot de emulsie geheel door de huid is opgenomen. Na het aanbrengen van de Selftan goed de huid wassen.